Adana’daki En İyi Kuaför Salonları !

By

Adana’da yaşıyorsanız ve kuaför seçimi konusunda emin olamıyorsanız rehber olması adına sizler için Adana’daki en iyi kuaför salonlarını inceledik.

 

Fame Coiffeur

Gökmen Girenay tarafından kurulan Fame Kuaför Çukurova’da bulunuyor. Bembeyaz dış görünüşüyle şık dekorasyonuyla profesyonel görüntüye sahip. Adana düğünleri için vazgeçilmez bir kuaför salonu. Özellikle yaz sezonunda bir sürü mutlu geline ev sahipliği yapıyorlar. Adana’daki en iyi kuaför salonları incelendiğinde özellikle düğün nişan kına gibi özel davetlerde fame kuaför öne çıkıyor. Manikür, pedikür, ağda, kaş tasarımı, kalıcı oje de uyguladıkları işlemlerden diğerleri.

 

Ulaş Etike

Ulaş Etike Hair Repair Studio 2 Haziran 2019 tarihinde Adana Begoviç Bulvarı lokasyonunda hizmet vermeye başlamış. Sektöre gireli çok uzun bir süre olmasa da kısa sürede kendini kanıtlayan ve kaliteli hizmet veren bir kuaför salonu. Şık binasıyla, modern dekorasyonuyla Adana’daki en iyi kuaför salonlarından biri. Saç kesimi, saç renklendirmesi haricinde verdikleri hizmetler arasında; saç bakımı türleri (keratin bakım, kolajen bakım) mikro kaynak, kalıcı oje, protez tırnak, nail art hizmetleri.

Üstün Köylü Kuaför ve Güzellik Salonu

Ali Sepici Bulvarında bulunan salonda pek çok hizmet veriliyor. Misafirler verilen hizmetlerden son derece memnun olarak ayrılıyorlar. Fönden maniküre kadar her hizmet müşteriler tarafından oldukça beğeniliyor. Randevulu sistemleri var ve yoğunluktan dolayı randevunuzu kaçırmamanız gerekiyor. Çalışan ekip misafirperver ve güler yüzlü saç kesiminde de oldukça başarılılar.

Hacer Köken Estetik & Güzellik

Seyhan’da Bülent Angın Bulvarı üzerinde konumlanıyor. Saç renklendirme ve saç şekillendirme gibi kuaför hizmetleri veren salonda ayrıca estetik türü hizmetler de veriliyor. Lazer epilasyon, microblading, kaş tasarımı, kalıcı makyaj gibi hassas işlemler ve uygulamalar başarıyla uygulanıyor. Misafirler son derece memnun ayrılıyor ve aldıkları hizmetleri tavsiye ediyorlar.

istanbul güzellik merkezi

Cem Güneş

Seyhan Ziyapaşa’da bulunan Cem Güneş kuaför de Adana’daki en iyi kuaförlerden biri. Profesyonel ekipmana sahipler ve kaliteli markalarla çalışıyorlar. Küllü sarılar ve ombre saç işlemlerinde kendilerini ispatlamış bir kuaför salonu. Sarılar harici değişik renklerde de farklı ve hoş sonuçlar çıkarıyorlar.

Bursa’daki kuaför salonları

Ömer Olcay Kuaför

Salon Kozan caddesi Yüreğir’de bulunuyor. Yenilikleri trendleri takip eden ve başarıyla uygulayan bir ekibe sahip, özellikle ombre saçlar ve sarı geçişlerde Adana’daki en iyi kuaför salonlarından. Modern ve şık bir kuaför salonu dekorasyonu da misafirlerin konforlu hissetmesini sağlıyor. Kına düğün nişan gibi özel davetler için de gelinleri memnun ederek en güzel günleri için hazırlıyorlar. Manikür, pedikür, kaş tasarımı gibi hizmetler de mevcut.

 

You may also like