Bursa’daki kuaför salonları

Bursa’daki En İyi Kuaför Salonları

By

Bursa güzellik merkezi : Güzelliğine önem veren bakımlı kadınlar için kuaför salonlarına gitmek önemlidir. Fakat yeni bir kuaför salonu seçmek kolay olmayabilir. Bu nedenle bursa’da yaşayan hanımlara rehber olması adına Bursa’nın en iyi kuaför salonlarını yazdık. Keyifli okumalar.

 

C&S KUAFÖR

Yıldırım’da bulunan C&S kuaför Canan Sönmez tarafından kuruldu. Gelin saçı ve makyajıyla öne çıkan salonda her türlü saç hizmetinin yanı sıra, manikür pedikür gibi işlemler ve ipek kirpik gibi uygulamalar da mevcut. Son derece nezih bir salona sahip olan c&s kuaför bursa’nın en sevilen kuaför salonlarından.

 

Emma Kuaför

2006’da açılan emma kuaför nilürfer’de uğur mumcu bulvarında ve cumhuriyet mahallesinde iki şubesiyle hizmet vermekte. Kuaförlük hizmetinden cilt bakımına, el ve ayak bakımından epilasyona kişinin tüm ihtiyaçlarını içeren bir bütünü kapsıyor. Profesyonel ekibi ve son teknoloji ekipmanlarıyla son derece popüler ve tercih edilesi bir kuaför salonu.

 

Okan Çevik Bursa güzellik merkezi

Nilüfer Lefkoşe caddesi üzerinde konumlanan Okan Çevik Kuaför butik bir kuaför olarak tanımlanıyor. Son derece şık dış ve iç dizayna sahip. Kaliteli malzemeler ve markalarla çalışan bir salon. Kaş tasarımı ve kaş alımından misafirler son derece memnunlar. Saç kesimi ve şekillendirmesi ve renklendirmede de epey başarılılar.

Antalya’daki en iyi kuaför salonları

Misceren Bursa güzellik merkezi

1963 yılında Ayhan Ceren tarafından Samsun’da bayan kuaförü olarak kurulmuştur. Sakarya ve İstanbul’dan sonra 1981 yılında Misceren Kuaför osmangazi’de Cemal Nadir caddesi’nde Bursa şubesini açılmıştır. Son derece köklü ve eski bir kuaför tecrübe ve profesyonelliğin harmanlandığı bir salon ve trendlere oldukça hakim. Bursada’ki misafirleri müşteriye olan ilgi ve alakadan çok memnun. Modern saç kesimleri, kaş tasarımı, manikür pedikür gibi hizmetleri misafirler tarafından oldukça beğeniliyor.

 

Vizyon Bayan Kuaförü

20 yıldır hizmet veren Vizyon Kuaför Osmangazi’de konumlanıyor. Gelin saçı ve gelin makyajında son derece başarılılar. Verdikleri hizmetler arasında saç kesimi ve boyaması, manikür ve pedikürün yanında protez tırnak ve kalıcı oje de mevcut. İşlerinde son derece profesyonel ve titiz davranan çalışanlarıyla Bursa’daki başarılı kuaför salonları arasında.

Ankara’daki en iyi kuaför salonları

SALON G&N

Nilüfer, İhsaniye Cenk Sokak’ta bulunan G&N kuaför de listemizde yerini alıyor. Misafirleri ombre gibi renklendirme işlemlerinde oldukça başarılılar. Bu salon koyu saçları sarıya döndürme konusunda da epey başarılı. Misafirleri saçları yakmadan ve en az yıpranma payıyla saçlarının istedikleri renklere kavuşturduklarını belirtiyor. Kaş alma, manikür pedikür, profesyonel makyaj gibi hizmetler veriliyor.

You may also like