izmir kuaför

Beşiktaş En iyi Güzellik Merkezi ve Kuaförleri !

By

Beşiktaş semti hareketliliği kalabalığıyla meşhur merkezi bir semttir. Kuaför arayışındaysanız ve Beşiktaş’ta ikamet ediyor ya da sık sık orada vakit geçiriyorsanız Beşiktaş semtindeki en iyi 5 kuaförü araştırdık.

Metin Kuaför Beşiktaş

Sinanpaşa Ihlamurdere caddesi üzerinde merkez bir noktada bulunuyor, ulaşımı kolay bir salon. Öne çıkan özelliklerinden biri her salonda mevcut olmayan organik malzemeler. Bu sayede saçlarınızı istediğiniz renge kavuştururken yıpranma payı minimum oluyor ve harika sonuçlar ortaya çıkıyor. Saç kesimi ve renklendirme haricinde manikür ve pedikürün yanında protez tırnak ve kalıcı oje de mevcut. İşlerinde son derece profesyoneller dolayısıyla Beşiktaş semtinde en beğenilen kuaförler arasında yerini alıyorlar.

Dizayn Kuaför

Bir kadın girişimi olan Dizayn kuaför Şht. Ali Kerem Mergen Sokakta konumlanıyor. Verdikleri hizmetler içinde, saç kesimi ve renklendirmesi dışında, medikal manikür ve pedikür, lazer epilasyon, kalıcı tırnak hizmetleri, cilt bakımı gibi hizmetler bulunuyor. Hoş dekorasyonu ve kaliteli hizmetiyle kendinizi şımartmak için uğramanızı tavsiye ediyoruz.

Antalya’daki en iyi kuaför salonları

Mas Kuaför

Mas kuaför ıhlamurdere caddesinde yerini alıyor. Güzellik hakkında klasik salonlardan ayrılan hizmetleri mevcut. Kirpik lifting, saçlar için keratin bakımı cilt bakımı hizmetleri, leke tedavisi, medikal ürünlerle piercing yapımı, kalıcı tırnak hizmetleri kalıcı makyaj hizmetleri mevcut. Tırnak ve kaş tasarımı oldukça başarılı. Farklı tonlarda saç renklendirme işlemini de son derece iyi yapıyorlar. Özel günler için paket hizmetleri de bulunan bu salonu deneyimleyebilirsiniz.

Salon K&A

Butik ve küçük bir salon, sade ve ferah bir iç dekorasyonu var. Kaliteli malzemeler ve markalarla çalışıyorlar. Doğal sarı tonları, ombre ışıltı gibi işlemler için rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Ayrıca kaş tasarımı, ağda, manikür, pedikür gibi diğer güzellik hizmetleri de salonda mevcut.

Bursa’daki kuaför salonları

Elit Güzellik Salonu

Bu salonun bulunduğu konum Türkali mahallesi, dekorasyonu ile dışardan bile fark edilecek bir kuaför salonu. Şık dizaynı ile göz dolduruyor. Saç renklendirme saç kesimi işlemleri son derece profesyonel ve başarılı. Ağda uygulaması kaş tasarımı uygulamalarından misafirler son derece memnunlar. Manikür ve kalıcı tırnak uygulamaları da trendlere uyumlu ve profesyonel.

You may also like