Antalya’daki en iyi kuaför salonları

Antalya’daki en iyi kuaför salonları

By

Büyükşehirlerde güzellik konusunda seçenekler her geçen gün artıyor. Seçenek arttıkça bakım yaptırmak isteyen kadınların kafası karışıyor. Antalya’da yaşıyorsanız ve kendiniz için en iyi salonu arıyorsanız sizler için en iyi Antalya kuaförleri inceledik ve yazdık. Yaptırmak istediğiniz işleme göre antalya güzellik merkezi yazısını inceleyerek fikir edinmenizi umuyoruz.

 

 Erdal Önal Antalya Güzellik Merkezi

Muratpaşa’da konumlanan bu salon 2010 yılında 4 kişilik bir ekip ile kurulmuş ve şu an hali hazırda 45 kişilik uzman ekibiyle hizmet veriyor. Kına, nişan düğün gibi özel günler için oldukça tercih edilen bir kuaför salonu. Boya-Balyaj, ombre, kaynak, Kesim, Perma, ipek kirpik, profesyonel ve kalıcı makyaj hizmetlerinin yanı sıra keratin bakımı gibi saç bakımında trend uygulamaları da yapmaktalar.

 

TiM Antalya Güzellik Merkezi

Konyaaltı’nda bulunan tim kuaför uzun yıllardır profesyonel hizmet vermekte. Son derece nezih ferah ve hoş bir dekorasyona sahip. Saç renklendirme konusunda oldukça başarılılar. Doğal sarı tonlarında iyi işçilik çıkardıkları gibi kızıl, mavi, pembe gibi zor renklerin de üstesinden geliyorlar. Manikür, pedikür ağda gibi hizmetler verdikleri gibi kalıcı oje ve protez tırnak uygulaması da yapıyorlar.

Ankara’daki en iyi kuaför salonları

Caka Kuaför

Muratpaşa İsmet Gökşen caddesinde bulunan Caka kuaför 2007’de açılmıştır. Tarık Uludağ tarafından kurulan işletme uzun yıllardır hizmet veriyor. Misafirler ilgili ve güler yüzlü çalışanlardan son derece memnun. Saç renklendirme, saç kesimi, manikür, pedikür, ağda gibi hizmetler vermenin yanı sıra saç bakımı seçenekleri de oldukça geniş. Keratin bakımı, protein bakımı başta olmak üzere pek çok saç bakım yöntemi uyguluyorlar. Microblading gibi kalıcı kaş tasarımı ve kalıcı oje gibi hizmetlerde caka kuaför salonunda mevcut.

 

Rıza Demir Bayan Kuaför

Yeşilırmak caddesi üzerinde Kepez’de bulunan Rıza Demir kuaför 2009’dan beri hizmet vermekte. Yıllardır edindiği tecrübeyi profesyonellikle buluşturarak harika saç tasarımları ortaya çıkartıyorlar. Ombre-sombre gibi renklendirme işlemlerinde öne çıkıyorlar ve çok başarılı işler ortaya koyuyorlar. Verdikleri diğer hizmetlerde profesyonel makyaj, kaş tasarımları, manikür, pedikür, keratin botox gibi hizmetler de bulunuyor.

istanbul güzellik merkezi

San Kuaför

San kuaför Türkiye’de zincirleşmiş ve marka değeri yüksek bir salon. Bu nedenle Antalya’daki San kuaför salonu da listeye giriş yapıyor. CarrefourSa Avm içinde yer alıyor. San Kuaför için sosyal medyanın en ünlü kuaförü diyebiliriz bunun sebebi son derece başarılı saç tasarımları ortaya çıkarmaları. Bu salon profesyonel ekibe ve ekipmana sahip. Saç haricinde kalıcı oje, kaş tasarımı, kaş vitamini, mikro kaynak ve gelin paketi gibi ayrıca hizmetleri de mevcut.

You may also like