Ankara’daki en iyi kuaför salonları

Ankara’daki En İyi Kuaför Salonları

By

Ankara kalablık bir şehir olmasıyla birlikte çalışan kadın nufusunun da epey yüksek olduğu bir şehir. Bu nedenle kuaför salonlarına rağbet oldukça yüksek. Seçimin zor olduğunu biliyoruz ve bu nedenle Ankara  kuaför salonu ve güzellik merkezi yazaısını sizin için yazdık. Keyifli okumalar.

 

Hiss kuaför:

Tavsiye edeceğimiz ilk salon Kızılay’da bulunuyor. Kurucuları iki erkek kardeş olan Muhammet Tunçer ve Erhan Tunçer kendileri uzun yıllardır bu sektördeler ve oldukça profesyonel ve deneyimliler. Bu mesleğe 2002 yılında başlamışlar ve bu nedenle tercrübe konusunda son derece iddialılar. Hiss kuaförde saç kesimi ve saç renklendirmenin yanında manikür pedikür hizmetlerinden de misafirleri son derece memnun.

istanbul güzellik merkezi

Hairport kuaför

Çankaya’da konumlanan Hairport kuaför kadınların yanı sıra erkekler için de salonu bulunan bir kuaför. Kurucusu Mustafa maden 40 yıldan fazla bir süredir güzellik sektöründe bu nedenle oldukça kemik bir müşteri kitlesi olan misafirlerinin son derece memnun kaldığı ve yenilikleri trendleri yakalamasıyla yeni misafirlerini de ağırlayan ve memnun bırakan bir işletme. 250 metrekarelik oldukça geniş bir salonu olan hairport saç renklendirme ve kesimler konusunda epey beğenilen bir güzellik salonu. Gelin damat saç makyajında da oldukça iddalılar ve düğün sezonunda epey yoğunlar. Misafirler burada geçirdikleri süreden epey memnun.

 

 Ankara Başkent Kuaför

Başkent kuaförün lokasyonu sincan’da. Ankara’da gelin saçı denilince akla ilk gelen salonlardan biri bu salon. İşletme sahibi Emrah bey ağırladığı misafirlerin isteklerini tam olarak yerine getirmeyi başarıyor. 1100 metre kare alana sahip son derece geniş ve ferah bir salon.Ankara kuaför salonu Salonda saç, makyaj, ağda gibi uygulamalar dışında cilt bakımı hizmeti de veriliyor ve oldukça iyi iş çıkarttıklarını belirtebiliriz.

istanbul kuaför

Best kuaför

Kurucuları uzun zamandır sektördeler ve Ankara’daki en güler yüzlü personele sahip salonlardan biri. Müşteriler özellikle çalışan personelin anlayışlı ve sıcak kanlı olmalarından epey memnun. Ankara kuaför salonu Saç renklendirme konusunda ve gelin başı saçlarda oldukça popülerleşmiş ve kendini kanıtlamış bir salon. Eğitimli ve profesyonel ekibi, trendleri kaçırmayan uygulamalarıyla tercih edebileceğiniz bir kuaför salonu.

 

 Ankara Paris Kuaför

Paris Kuaför 1957 yılında kurulan son derece köklü bir kuaför. Ankara’daki kuaförlerden bahsederken Paris kuaförü atlamak mümkün değil. Yıllardır sektördeler ve yeniliklere trendlere son derece hakim markalaşan başarılı bir salon. 1991 yılında şubeleşme adımları atmışlar ve şu an da Ankara’da tam 5 adet şubeleri bulunmakta. Bunlar Panora AVM, Beysupark AVM, Next Level AVM, Beytepe ve İncek Loft’da bulunuyor. Misafirler hemen her işlemden memnun ayrıldığını belirtse de sarı saçlar ve kesimler de epey iyi oldukları özellikle belirtiliyor.

 

Seta Kuaför

Seta Ankara’nın Keçiören ilçesinde konumlanıyor. Kuaför ünitelerinde saç kesimi ve boyama dışında verilen pek çok hizmet mevcut. Bunlar; tesettür tasarımı, saç bakımı, perma, röfle, balyaj, manikür-pedikür ve cilt bakımları. Baylar için de ayrı bir kuaför üniteleri mevcut saç tasarımı erkek manikür ve pedikürü cilt bakımı hizmeti veriliyor. Ombre, sombre gibi saç açma işlemleri en çok tercih edilen ve beğenilen hizmetler arasında.

 

Umarız kendinize uygun bir kuaför bulmanıza yardımcı olabilmişizdir, sağlıklı ve güzellik dolu günler dileriz.

 

You may also like