istanbul güzellik merkezi

İstanbul Güzellik merkezi ve Kuaförlerinin En İyileri !

By

İstanbul güzellik sektörü konusunda oldukça gelişmiş ve bol seçeneklerin bulunduğu bir şehir. Doğru kuaför seçmek zaten bir kadın için son derece karışık bir Seçenekler bol olunca seçim yapmak zor olabiliyor sizler için en iyi istanbul güzellik merkezi ve kuaför salonlarını derledik.

Garage Hair Repair Studio

Tüm fenomenlerin ve influencerların gittiği Garage Hair Repair Studio oldukça rağbet gören bir kuaför ve istanbul güzellik merkezi en iyilerinden diyebiliriz. Saç bakımı ve onarımı konusunda son derece iyiler. Kesim ve ışıltı gibi işlemlerde de kendilerini kanıtlamış son derece popüler ve markalaşmış bir salon.

Trio Kuaför

1993’ten beri hizmet veren Trio Kuaför, Ulus, Akasya AVM’de ve İstinye Parkta bulunuyor. Kişisel bakım uygulamalarında da son derece iyi ve popüler olan Trio Kuaför, saç makyaj uygulamalarında trendleri takip eden kendini sürekli geliştiren ve yenileyen bir marka haline gelen Trio yıllardır sürdürdüğü kaliteli hizmetle kendi çıtasını sürekli olarak aşmakta.

istanbul kuaför

Makas Nişantaşı istanbul güzellik merkezi

Nişantaşı kuaför salonlarının bolca bulduğu bir lokasyon ve makas nişantaşı için en iyisi diyebiliriz bu bölgede öne çıkan kuaförler arasında. Özellikle sarı saçlarda başarısını kanıtlamış olan bu salonun Cihangir’de de bir şubesi mevcut.

Mos Kuaför

Mos Kuaför istanbul güzellik merkezi en güzel lokasyonlarından birinde yer almakta. Bebek’te oldukça merkezi bir konumda yer alan salonu son derece ferah ve dekorasyon açısından çok başarılı. Uzun yıllardır hizmet veren ve müşterileri tarafından uzun süredir çok beğenilen Mos Kuaför, istanbul’un en iyi salonlarından biri olma ünvanını sürdürüyor .
güzellik merkezi ekipman

Toprak Şeker Kuaför istanbul güzellik merkezi

İstanbul Anadolu Yakası’nda Kadıköy feneryolu’nda  yer alan Toprak Şeker Kuaför, İstanbul’un öne çıkan kuaförleri arasında. Dekorasyon konusunda avantajlı bir salon çünkü bir köşkte hizmet veriyor. Ayrıca saç bakımı ve onarımı konusunda kendilerini sürekli geliştiren ve ispatlayan bir salon . Manikür pedikür gibi kişisel bakım uygulamaları da burada oldukça beğenilmekte.

333 Hair art

333 HAİR ART 2016 yılında İbrahim ve Nuray Gümüş ortaklığı ile İstanbul Akatlar’da kurulan bir salon. Ünlülerin sanatçıların ve influencerların tercih ettiği bir salon olan 333 Hair Art profesyonel ekibiyle nezih ortamıyla hizmet veriyor.

You may also like