EN İYİ GÜZELLİK ve BAKIM KANALLARI

EN İYİ GÜZELLİK ve BAKIM KANALLARI

By

Hepimiz makyaj tüyoları, saç bakım ipuçları, cilt bakım sırlarını birbirimizle paylaşmayı, yeni ürünler öğrenmeyi, bakım rutinlerimizi arkadaşlarımızla paylaşmayı oldukça seviyoruz. Bir bakım ürünü alıp memnun kaldığımızda mutlaka arkadaşımıza da öneriyoruz. İşte youtube kanalları da bizim yaptığımızı tüm izleyicilerine yapıyor kullandıkları ürünleri, tecrübelerini, sevdikleri ve sevmedikleri ürünleri ve uygulamaları paylaşıyorlar. İzledikçe yeni bilgiler teknikler öğrenmemizi sağlayan hem kozmetik ürünler hem bakım sırları hem de günlük yaşam rutinlerini paylaşan ve bu işte başarılı olan bakım ve güzellik kanallarını güzellik ve bakıma ilgili okuyucularımız için yazdık.

 

ALEV KARSLI

Mac markasında yıllarca çalışmış bir makyaj artisti olan Alev Karslı şimdi de yıllardır biriktirdiği ürün tecrübesini ve makyaj bilgisini youtube kanalı aracılığıyla paylaşıyor. Kendisi aynı zamanda Hadise’nin de makyaj artisti. Pek çok tüyo ve makyaj tekniğini kanalından öğrenebilirsiniz.

 

MERVE ÖZKAYNAK

Sektörde uzun süredir yer alan Merve makyaj, saç bakımı, cilt bakımı konularında videolar paylaşıyor yeni çıkan ürünleri deneyimliyor. Kendisinin kanalını inceleyerek özellikle satın almak isteyebileceğiniz ürünlerle ilgili önceden fikir sahibi olup bu sayede karar verebilirsiniz.

ÇİSEM ÇAKIR (naturally serein)

Çisem Çakır yıllardır naturally serein adlı hesabında cilt bakımı ve makyaj üzerine videolar paylaşıyor. Bilimsel dayanaklarla araştırmalar yapan takipçilerinin tüm sorularına cevap veren ve ürünler hakkında içerik dosyaları oluşturarak satın alabileceğiniz cilt bakım ürünleri hakkında derinlemesine bilgi veren bir kanal sahibi. Hem yüksek fiyatlı ürünler hem de verim alabileceğiniz uygun fiyatlı ürünleri içerikleriyle birlikte paylaşıyor.

ETİK SEÇİMLER (Duygu)

Kendisi vegan bir güzellik gurusu, hayvan deneysiz ve vegan ürün içeriklerini paylaşan içerik okumayı iyi bilen ve bildiği tüm bilgileri de http://www.etiksecimler.com/ sitesinde deneysiz tüm bakım ürünlerini kategoriler halinde paylaşan yotube kanalı hesabı. Eğer vegan yaşam biçimini benimsediyseniz ya da hayvan zulmü olmayan “cruelty free” ürünler kullanmayı tercih ediyorsanız mutlaka göz atın.

ŞEYDA ERDOĞAN

Farklı makyaj türlerini uygulamayı çok iyi başaran yeni ürünler deneyimlemeyi ve tanıtmayı çok iyi başaran genç ve oldukça başarılı Şeyda Erdoğan ödüllü ve başarılı bir youtube kanalı sahibi. Saç bakımı, cilt bakımı ve makyaj konusunda bilgili ve renkli biri.

CEYDA SİNAĞ

Cilt bakımı konusunda bilimsel içerikler çeken, ürün içerikleri hakkında bilgi sahibi ve youtube kanalında dermatologlar ve uzmanlarla oldukça faydalı ve doyurucu videolar paylaşıyor. Cilt bakımına ilgi duyuyorsanız mutlaka incelemeniz gereken bir kanal.

Umarız yazı faydalı olmuştur. Sizler de takip ettiğiniz ve faydalandığınız kanalları bizlerle yorumlar kısmında paylaşın. Sağlıklı günler dileriz.

You may also like