lip gloss

Lip Glosslarla Dudaklarınıza Şekli Siz Verin… 

By

Dudaklarınıza muhteşem parlaklık ve dolgunluk sağlayan yeni trend rujlardan olan lip gloss artık herkesin gözdesi. Birçok markanın çeşitlerini çıkarttığı bu ruj dudağınızı olduğundan daha dolgun ve daha parlak gösteriyor. Soft renklerde olan lip glosslar aynı zamanda doğal bir görünüm de katıyor. Bir çok kişi dışarı çıkarken sürmeden edemiyor. Bir sürü çeşidi var. Renkli, renksiz, simli, aromalı ve kokulu.

Renkli lip glosslar

Renkli lip glosslar canlı, dolgun ve parlak bir görünüm katıyor. Renksiz olanlar ise sadece parlaklık ve dolgunluk katıyor. Dışarı çıktığınız da her tarzınıza uygun çeşitleri var. Günlük kullanımda renksiz olanlar kullanılırken, gece dışarı çıktığınızda daha renkli ve simli olanlar tercih edilebiliyor. Girdiğiniz ortamda dikkatler üzerinizde olsun istiyorsanız da bu rujlar size göre olabilir. Parlak yapısıyla uzaktan birinin dikkatini bile çok rahat çekebilir. İnstagram  fotoğraflarınızı çekerken de en çok tercih edilen rujlardan bir tanesi bu lip glosslar.  Dolgun görünümü ve parlak yapısı sayesinde instagram kullanıcılarının,  hatta dudak kuruluğundan şikayet edenlerin bile artık yeni gözdesi bu rujlar.

Bu lip glossları Neye göre tercih etmeliyiz

Bazı markaların çıkarttıkları dudakta yapışma hisleri bırakırken bazı markalarınkiler daha kaygansı ve parlak his bırakıyor. Bazı lip glosslar da etkisini çok çabuk kaybedebiliyor. Bu lip gloslar tercih edildiğinde tüm gün yenilemek zorunda kalabiliyorsunuz. Birçok kişi bu rujları seçerken genelde yapışma hissine ve kalıcılığına göre seçiyor. İnce dudaklara sahip kadınlar tarafından daha sık tercih ediliyor.

Nasıl dolgunluk sağlıyor

Dolgunlaştırması, verdiği hafif bir yanma hissiyle oluyor. Dudağınızı yakarak dolgunluk sağlıyor. Dolgunluk sağlamasının dışında dudağınızı nemlendiren bir etkiye de sahip.  Makyajlarınıza ışıltılı ve etkileyici bir görünüm katıyor.

Bu rujları en çok kimler kullanıyor

İnce dudaklarından şikayetçi olanlar, renksiz, cansız dudaklara ve çok çabuk kuruyan dudaklara sahip olanların gözdesi. Normal rujlar daha mat, cansız ve kuru bir görünüme sahipken, bu rujlar çok başka. Her tarza uygun çeşitlerinin olması da bu rujların tercih edilme oranını daha çok arttırıyor.

Kendi ten renginize uygun olanları bulmak da sizi çok daha iyi gösterebilecek etkenlerden. Genelde esmer olanlar şeftali ve hafif pembe tonlarını seçerken, sarışın olanlar daha koyu renkler, kumral olanlar ise daha nude ve gülkurusu tonları tercih ediyor.  Tarzınıza ve renginize en uygun olanı bulmak için biraz araştırma yapmak önemli ten renginize uygun renkler yakalamak için bu tüyolara bir bakmalısınız.

You may also like