GÜZELLİK MERKEZİNDE HANGİ HİZMETLER VERİLİR

GÜZELLİK MERKEZİNDE HANGİ HİZMETLER VERİLİR ?

By

Son yıllarda oldukça popüler olan güzellik merkezleri kuaförlerle benzer işlemler uygulayan fakat uygulamada bazı işlemlerle kuaför salonlarından ayrılmaktadır. Saç bakımı, kaş kirpik bakımı, el ayak bakımı işlemlerini çoğunlukla kalıcı olarak uyguluyorlar ve kuaförlerden daha farklı ekipmanlar kullanıyorlar. Güzellik merkezinde profesyonel ve alanında eğitimli kişiler çalışmaktadır. Yüz oranınıza beklentilerinize göre işlemler uygulanır. Her bir uygulamanın günümüzdeki modern teknolojiyle birlikte acısız şekilde gerçekleştirilmesi sağlanmaktadır. Güzellik merkezinde yapılan işlemler nelerdir, güzellik merkezinde hangi hizmetler verilir buyurun yazıya.

 

Kaş alma ve microblading

Kaş alma ve kaşların şekillendirilmesiyle ilgili hizmetler güzellik merkezlerinde bulunur. Kaşlarınızın şeklinden memnun değilseniz microblading ve kaş vitamini bakımı gibi hizmetler güzellik merkezlerinde verilen hizmetlerdendir.

Manikür

El tırnaklarının ve el bakımının genel adı olarak da değerlendirilen manikür için özellikle tırnak ve tırnak çevresi bakımı ve temizliği yapılır. Bakımsız ve kırılmaya başlamış olan tırnaklar yerine çok daha dayanıklı ve canlı tırnaklara sahip olabilirsiniz.

Pedikür

Ayak tırnaklarının düzenli bir şekilde bakımının yapılması ve çok daha güzel görünmesinin sağlanması son derece önemlidir. Tırnak ve ayak bakımının çeşitli kremlerin yanı sıra, tırnak içerisine ve çevresine yönelik düzeltme uygulamalarına dayanması sağlanmaktadır.

Medikal Manikür

Medikal manikürde kişinin hiçbir şekilde canı yanmayacak bir süreç gerçekleştiriliyor tıpkı ıslak manikür gibi. Ellerinde ve ayaklarında yapılacak tüm işlemlerde modern teknikler, freze uçlara sahip malzemeler yer almaktadır.

Makyaj

Güzellik merkezinde makyaj hizmeti de verilir. Yüz hatlarına ve gideceğiniz yere uygun makyajı merkezde çalışan makyaj artistleri yapar.

Kalıcı Makyaj

Kalıcı makyaj hizmeti özel ekipmanlarla pigmentlerin yüzünüze işlenmesidir. Kalıcı eyeliner ve dudak pigmenti arttırmak en çok tercih edilen en popüler seçeneklerdir. Güzellik merkezlerinde kullanılan ekipmanlar için bu yazıya göz atabilirsiniz.

Kalıcı Oje

Kalıcı bir ojeye yaptırmak için güzellik merkezlerinden destek alabilir, ojelerinizin hangi renk ve tasarımda olmasını istediğinize göre uygulanmasını sağlayabilirsiniz. Çıkmayacak ve kazınmayacak şekilde yapılıyor olması nedeniyle, 15 20 gün kadar ojenizi kullanabilirsiniz.

İpek Kirpik

İpek kirpik uygulamasında, kirpiklerinizin doğal uçlarının üzerine ekstra kirpikler eklenir. Tercihiniz doğrultusunda yoğunluk ve uzunluk belirlenir ve ipek kirpikler tek tek kendi kirpiğinizin üzerine özel bir malzeme ile yapıştırılır. Çok hafif bir göz makyajı sürülmesi dahi direkt olarak yoğun makyaj yapılmaksızın, gözlerinizin her zaman ön planda olması için yeterli olmaktadır.

Cilt Bakımı

Güzellik merkezlerinde cilt bakımı yüz ve vucut için farklı farklı yöntemlerle yapılabilir. Akne tedavisi leke tedavisi ve vitamin bakımı gibi pek çok cilt bakımı seçeneği güzellik merkezlerinde mevcuttur.

Lazer Epilasyon

Lazer epilasyon da güzellik merkezlerinin verdiği hizmetlerden biridir. Ve gelişen teknoloji yeni aletlerle pek çok yeni tekniği vardır. Sizde tüy yapınıza tüy renginize göre size en uygun lazer yöntemini bir güzellik merkezine danışabilirsiniz.

Kirpik Liftingi

Kirpik liftingi işlemi doğal kirpiklerinize özel bir maddenin bekletilmesiyle yapılır. Bu madde hem kirpik köklerini besler hem de kirpiğe perma etkisi yaratır. Açık renk kirpiklere sahipseniz bu işlemde kirpik boyama da yapılır.

Protez Tırnak

Protez tırnak da farklı yöntemlerle kendi tırnağınızın üzerine genellikle jel konularak yapılan bir işlemdir. Tırnaklar bu işlemle istediğiniz uzunlukta olabilir ve son derece doğal durur.

Önemli bir not; bazı işlemleri sadece doktorlar yapabilir lütfen gittiğiniz merkezde çalışan kişiler profesyonel güzellik uzmanı mı yoksa hekim mi bilmeden her işlemi yaptırmayın. Bu işlemleri sadece doktorlar yapabilir;

  • Enjeksiyon yöntemi ile yapılan tüm tedaviler (Botoks, dolgu, PRP, sivilce ve izlere lezyon içi ilaç enjeksiyonu gibi)
  • Lazer yöntemi ile yüz ve vücuttaki lekelenmelerin tedavisi, dövme silme, deri yenileme ve yaşlanma karşıtı yüz taramaları, damar tedavileri, gerektiği zamanlarda epilasyon
  • Radyofrekans yöntemi ile cildin sıkılaştırılması
  • Kimyasal peeling uygulaması (Kullanılan meyve asitleri %14 konsantrasyona kadar ev ürünü olarak kullanılabilirken; %14 konsantrasyondan yüksek değerlerdeki asitleri sadece doktorlar kullanabilir)

Umarız yazı faydalı olmuştur. Siz kuaförleri mi yoksa güzellik merkezlerini mi tercih ediyorsunuz fikirlerinizi bizimle paylaşın yorumlar kısmında buluşalım. Sağlıklı güzel günler dileriz…

You may also like