gaziantep kuaför

Gaziantep En İyi Kuaför Ve güzellik merkezleri !

By

Gaziantep’te iyi bir kuaför arıyorsanız sizler için harika bir rehber oluşturduk, saç kesiminden boyamaya, gelin saçından makyaja birçok konuda kendi alanında başarılı olan bu salonlardan birini yazımızı referans alarak tercih edebilirsiniz, keyifli okumalar.

 

Clubhairst

Ali Fuat Cebesoy bulvarında bulunan salonun iki ortak kurucusu var Nuri Samancı ve Ünal Arslan. Merkezi bir konumda yer alan salonun dekorasyonu da oldukça şık. Verilen hizmetler özel gün paketleri (düğün, nişan, kına) saç renklendirme, saç kesimi, manikür, pedikür, keratin saç bakımı tüm hizmetler oldukça beğenilse de kendilerini “sarı saç tasarımcısı” olarak tanımlıyorlar ve doğal sarılarda başarılı olan gaziantep kuaförleri arasındalar.

Erhan kaya Gaziantep kuaför

15 yıldır sektörde var olan Erhan Kaya Kuaför salonu Şahinbey’de Yeditepe Caddesi üzerinde konumlanmış. Küçük fakat epey ferah ve modern bir salon. Randevulu sistemle oldukça sistematik çalışıyorlar. Bizim en takdir ettiğimiz konu ise sosyal sorumluluk projesi kapsamında “Gönüllü Köy Okulları Kuaförü” ünvanını taşımaları. 2016’dan beri kendileri gönüllü olarak köy okullarına gidip ihtiyacı olan çocukların kesimlerini yapıyorlar. Uzun süredir sektörde olmaları tecrübelerini tasdikliyor. Kesim ve ombre işlemlerinde çok iyi iş çıkarıyorlar.

Ks güzellik

Sevim Emin tarafından kurulan Ks güzellik salonu Gaziantep’te kadınların özellikle profesyonel makyaj için tercih ettiği bir güzellik salonu. Kına nişan düğün gibi etkinlikler için harika işler çıkarıyorlar. Ks güzellik salonu’nun gelinleri epey mutlu diyebiliriz genel olarak gelin başı için tavsiye edilen bir salon. Kaş şekillendirme hizmeti de son derece beğeniliyor. Evlenecek çiftlerin inceleyebileceği bir kuaför salonu.

Şehitkamil’de Masal Park tramvay durağının yakınında konumlanan Saloon onur güneş Gaziantep’teki popüler ve sevilen kuaförler arasında. Profesyonel ve kaliteli malzemeler tercih ediyor ve iyi markalarla iş birliği yapıyorlar. Hizmet skalası oldukça geniş saç bakımı, mikro kaynak, manikür, pedikür hizmetleri saç şekillendirme ve renklendirme haricinde verdikleri hizmetler arasında. Salı günleri hizmet vermiyorlar, tesettürlü hanımlar için alanları da mevcut.

Akif parlak Gaziantep kuaför

Zübeyde Hanım Bulvarı Şehitkamil’de konumlanıyor. Salona tramvay ile ulaşım kolay. Gelin saçı ve gelin makyajları çok seviliyor ve özel günlerinde kadınların rağbet ettiği bir salon. Gaziantep kuaför salonları içinde dekorasyon konusunda en ferah ve sade tasarıma sahip salonlardan biri. Ombre sombre gibi saç açma işlemlerinde son derece iyi oldukları gibi farklı saç renklendirme uygulamalarında da epey iyi iş çıkarıyorlar.

Umarız kendinize uygun bir kuaför bulmanıza yardımcı olabilmişizdir, sağlıklı ve güzellik dolu günler dileriz

You may also like