Mersin’deki En İyi Küaför ve Güzellik Salonları !

By

Mersin büyük ve sürekli gelişen bir şehir. Bu nedenle her sektörde yenilikler ve değişimler yaşanıyor. Güzellik sektörü de bunlardan biri. Siz de Mersin’de yaşıyor ve Mersin kuaför salonu araştırıyorsanız biz sizler için araştırıp yazdık. Yaptırmak istediğiniz işleme göre Mersin’deki en iyi güzellik salonları yazısını inceleyerek fikir edinmenizi umuyoruz.

 

Hair Saloon Muharrem:

İnönü Yenişehir’de bulunuyor. Misafirler ilgili ve güler yüzlü çalışanlardan son derece memnun. İstanbul’dan bile müşteri ağırlayan ve yaptıkları işlemlerin altından başarıyla kalkan bir salon. Saç renklendirme, saç kesimi, manikür, pedikür, ağda gibi hizmetler vermenin yanı sıra saç bakımı seçenekleri de oldukça geniş. Protein ve keratin bakımı saç botoksu gibi bakım işlemleri de uyguluyorlar. Mersin en iyi kuaför salonları listesi için olmazsa olmaz bir kuaför.

Şanel Kuaför:

Gelin saçı ve gelin makyajında son derece başarılılar hatta Mersin’de gelin paketi ve özel gün paketlerinde en popüler kuaförlerden biri. Verdikleri hizmetler arasında saç kesimi ve boyaması, ağda, kaş şekillendirme, manikür ve pedikür mevcut. İşlerinde son derece profesyonel ve titiz işlemler yapan çalışanlarıyla Mersin en iyi kuaför salonları arasında.

İsa Özkaya Hair Palace:

İsa bey ve eşi Sakine Hanım tarafından işletilen ve bizzat işlemleri de yaptıkları kuaför salonu Mezitli’de konumlanıyor. Yıllardır edindikleri tecrübeyi profesyonellikle buluşturarak harika saç tasarımları ortaya çıkartıyorlar. Ombre-sombre gibi renklendirme işlemlerinde çok başarılı işler ortaya koyuyorlar. Saç kesimlerinden de misafirleri oldukça memnun. Verdikleri diğer hizmetlerde kaş tasarımları microblading, manikür, pedikür, cilt bakımı ve lazer epilasyon gibi hizmetler de bulunuyor.

Sedat Mamur Kuafor:

10 yıldan uzun süredir sektörde tecrübesini kanıtlayan bu salon butik ve ufak bir salon. Kaliteli malzemeler ve markalarla çalışarak harika işlemler çıkarıyorlar. Para kaygısından çok müşterilerinin memnuniyetine odaklanarak her işlemde memnuniyet garantisi sunuyorlar. Saç açmada aşamalı bir yöntem izleyerek saçları yıpratmadan harika sarılara kavuşmanızı sağlıyorlar. Kaş tasarımı ve kaş alımından misafirler son derece memnunlar. Saç kesimi ve şekillendirmesi ve renklendirmede de epey başarılılar.

Umarız kendinize uygun bir kuaför bulmanıza yardımcı olabilmişizdir, sağlıklı ve güzellik dolu günler dileriz

You may also like