Bakırköy Semtinin En İyi 10 Kuaför Ve Güzellik Merkezi

By

İstanbul’da yaşıyorsanız ve özellikle Bakırköy semtinde kuaför seçenekleri arasından tercih yapamıyor, emin olamıyorsanız rehber olması adına sizler için İstanbul Bakırköy semtindeki en iyi kuaför salonlarını inceledik, içlerinden en iyi 10 salonu belirledik ve yazdık, umuyoruz seçiminize referans olacaktır.

Serdar Kuaför Bakırköy

Mikro kaynak işlemi için özellikle tercih edilebilecek bir kuaför salonu, brush light, sunlight ombre gibi saç açma işlemlerini hasarsız ve başarılı yapıyorlar. Bu renklendirmeler haricinde marjinal renklerde de oldukça güzel renkler ve iyi sonuçlar ortaya çıkıyor. Konumu koşuyolu caddesinde.

 

Cemil Gündoğdu Hair Studio

Kartaltepe mahallesine bulunan bu salona saç renginizde değişiklik yapmak istiyorsanız mutlaka şans vermelisiniz. Renklendirme ve kesim konusunda kendini kanıtlamış ve beğenilen bir salon. Makyaj uygulaması da başarılı, ayrıca solaryum hizmeti de mevcut.

Love Kuaför

Kapsamlı bir salon, saç tasarımı ve renklendirme işlemlerinin yanı sıra kalıcı güzellik uygulamaları da yaptırma imkanınız var. Protez tırnak ve kalıcı oje gibi kalıcı manikür hizmetleri çok başarılı.

Black White bakırköy

Uzun süredir hizmet veren tecrübeli çalışanlara sahip bir salon. Saçlarınızı gönül rahatlığıyla emanet edebilirsiniz. Şekillendirmede son trendleri takip eden ve başarıyla uygulayan bir ekibe sahip. Kaş uygulamaları ve makyaj uygulamaları için de tercih edebilirsiniz.

BK Hair Studio

Bilal Kök tarafından açılan salon Osmaniye mahallesinde bulunuyor. Son derece ferah ve şık dekorasyonuyla işlemlerinizi keyifle yaptırabileceğiniz bir ortama sahip. Hizmet skalası ise oldukça geniş kalıcı güzellik hizmetlerinden afrika örgüsüne kadar pek çok hizmet mevcut.

Loreal Professional Salon Expert Kuaförü

İsmini de ünlü markadan alan salon oldukça profesyonel ekibe ve profesyonel güzellik ekipmanlarına sahip. Uzun yıllardır hizmet veren ve kemik müşteri profiliyle çok sevilen memnun kalınan bir salon.

Saloon NAE (Necmi Ali Erdi Kuaför)

Oldukça merkezi bir konumda Fişekhane caddesi üzerinde bulunuyor. Keratin kaynak ve mikro kaynak işlemlerini iyi yapıyorlar. Buz sarısı bebek sarısı gibi tutturması zor sarı tonlarında da epey başarılı işler çıkartıyorlar. Boya kesim ve kaynak işlemleri için şans verebilirsiniz.

Selçuk Sümer Hair Studio

Selçuk Sümer Bakırköy’de gelin saçı makyajı konusunda başarılı ve kendini ispat etmiş bir salon. Nişan kına düğün nikah günleriniz için gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz. Bu işlemlerle bilinse de saç kesimi renklendirmesi hizmetleri de başarılı.

REMİ Beauty Hair Design

İncirli caddesi üzerinde bulunan Remi güzellik salonu pek çok işlem yaptırabileceğiniz kapsamlı bir salon. Modern kesimler ve trend saç renklendirmeleriyle saç işlemlerini çok başarılı bulduk. Ayrıca kalıcı güzellik uygulamaları da son derece başarılı, protez tırnak, ipek kirpik, kirpik lifting, kalıcı makyaj ve mikroblading işlemi için de tercih edilesi bir salon.

SSM Kuaför

1999 yılından beri hizmet veren SSM kuaförün konumu Zuhuratbaba caddesi yılların tecrübesi ve trend takibiyle harika sonuçlar alıp ayrılacağınız bir salon. Saç tasarımı renklendirme ve şekilllendirilmesi konusunda başarılılar, özel günlerinizde de profesyonel bir dokunuş için tercih edilebilir.

You may also like