eskişehir güzellik merkezi

Eskişehir En İyi Kuaför Salonları !

By

Bakımına özen gösteren tüm kadınlar için kuaför seçimi çok önemlidir. Siz de kendinize hitap eden bir kuaför salonu arayışındaysanız Eskişehir en iyi kuaför salonları yazısını sizin için yazdık. Eskişehir’deki en iyileri inceledik ve derledik : eskişehir güzellik merkezi. Keyifli okumalar.

H&H Kuaför

Tepebaşı’nda İsmet İnönü bulvarında bulunan H&H kuaför eskişehir’de beğenilen kuaförler arasında. Sahipleri 20 yıla yakın süredir güzellik sektöründeler. Saç renklendirme uygulamalarında son derece başarılı bir kuaför salonu. Klasik olarak sadece kahve ve sarı tonlarında değil mor, yeşil, mavi, kızıl gibi farklı marjinal renklerde de epey iyi iş çıkarıyorlar. Brezilya fönü, saç bakımı gibi hizmetlerde veriyorlar. Gelin başı gelin paketi hizmetleri de beğenilen hizmetleri arasında.

NC Eskişehir kuaför

Nc kuaför çok kapsamlı ve hemen hemen her işlemin bulunduğu bir güzellik salonu. Saç şekillendirme ve renklendirmenin yanı sıra microblading, kirpik lifting, ipek kirpik, lazer epilasyon, manikür, pedikür hizmetleri de salonda mevcut. Kirpik bakımı ve kirpik perması çok tercih ediliyor. Eskişehir kuaförAlanlarında oldukça başarılı bir ekibe sahip bir kuaför salonu.

Saloon HY

20 yıldır kuaförlük sektöründe hizmet veren Hasan Yılmaz tarafından kurulan Saloon HY hem erkeklere hem de kadınlara hizmet eden ayrı ayrı salonlara sahip. Markalaşan ve şubeleri bulunan bir kuaför salonu. Profesyonel eğitimli çalışma ekibine sahip. Kadınlar için verilen hizmet skalası oldukça geniş, manikür, pedikür, perma, gelin başı ve gelin makyajı, türban tasarımı, porselen makyaj, kaş tasarımı saç kesimi ve saç renklendirmesi verdikleri temel hizmetler arasında. En beğenilen hizmetleri ise saç kesimi, misafirler son derece memnunlar.

GNC Güzellik

Ulaşılabilir ve merkezi bir konumda yer alıyor. Kuaförlük hizmetinden cilt bakımına, el ve ayak bakımından epilasyona kişinin tüm ihtiyaçlarını içeren bir bütünü kapsayan hizmet skalası mevcut. Profesyonel ekibi ve son teknoloji ekipmanlarıyla son derece popüler ve tercih edilesi bir kuaför salonu.

Süleyman Çetin Eskişehir kuaför

Gelin saçı ve gelin makyajında son derece başarılılar. Hatta Süleyman Çetin topuz yarışmasında dünya derecesi almış bir saç artisti. Verdikleri hizmetler arasında saç kesimi ve boyaması, manikür ve pedikür, saç tasarımı, saç şekillendirmesi bulunuyor. İşlerinde son derece profesyonel ve titiz davranan çalışanlarıyla beğenilen bir Eskişehir güzellik merkezi. Kaliteli malzemeler ve markalarla çalışıyorlar. Saç renklendirmede de oldukça başarı yakalamış bir kuaför salonu.

You may also like