Yeni sezonun parfüm önerileri !

By

Güzel kokmak kişiyi girdiği her ortamda fark ettiren ve 1-0 öne geçiren bir durumdur. Kokusu kişinin intibası izlenimi için çok önemlidir. Ve bilimsel olarak da kanıtlandığı gibi kokular insanların hafızalarında yıllarca kalan unutulmayan şeylerdir. Bu yüzden parfüm seçimi kişiyi yansıtmak için çok önemli bir olgudur. Teninize, tavrınıza tarzınıza uygun bir koku bulmak ve imza haline getirmek sizi her zaman akıllarda tutar. Eğer kendinizi tam ifade eden bir kokunuz yoksa ya kendinize yeni bir imaj oluşturmak istiyorsanız yeni yıl bunun için harika bir başlangıç olabilir. İşte yeni yılda yeni parfüm önerileri sizlerle.

 

ZARİF VE SADE KOKULAR

Pudralı, çiçeksi misk ve amber içeren kokular kullanmak her zaman çok daha zarif ve narin bir hava katıyor. Hafif kokuları nedeniyle özellikle ofis stilinde kullanmak oldukça rahat olacak kimseyi rahatsız etmeden dikkat çekici kokularla akıllarda yer edineceksiniz. Birkaç tane bu türde parfüm önerisinde bulunalım:

 

AMOUAGE – HONOUR

Parfümün geneline hakim olan berrak, nazik ve kremsi hissiyatlı, gardenya ve sümbülteberin uyumuna, tepe notalarda ışgın otunun tazeliği ve kişniş ile parfüme pudralı/asil havasını katan biber akorunun aromatik sıcaklığı eşlik ediyor. Dip notalarda parfümün asaletine çekici bir dişilik katan amber akorunun ılıklığı, mügelerin sucul hissini destekleyen su hissiyatlı deri akoru, opoponaksın hafif meyveli ve nazik tatlı dokunuşu ve incecik işlenmiş tütsünün kibar, dumansı çekiciliği ile birleşiyor.

NARCISO RODRIGUEZ; PURE MUSC for Her; for Women

Çiçeksi, pudralı, kremsi, taze ve odunsu notaları zarif, incecik bir ferah/temiz akor ile bir araya getiren bir eser… Tepe notada beyaz çiçek tomurcuklarının baharın gelişiyle serin ve temiz çiy tanecikleri altından başlarını uzatarak uykularından uyanırcasına mahmur ve nazenin selamlamalarını izleyen kalp notada temiz hissiyatlı, pudralı ve huzur dolu bir beyaz misk akoru, parfümü bembeyaz pamuktan yapma bulutları andıran, eşsiz bir zarafet hâresiyle çevreliyor. Temiz, saf, masum, güçlü ve duygu dolu…

SİSLEY – EAU DU SOİR

Tepe notalarda greyfurt ve mandalina ile açılan şipre akor; kalp notalarda beyaz leylak, karanfil, ylang ylang, müge, süsen, yasemin, gül gibi zengin yapılı çiçekler, paçuli, ardıç ve karabiber ile devam ediyor. Dip notalarda meşe yosunu, amber ve misk ile sonlanıyor. Şipre, baharatlı, odunsu, çiçeksi ve yeşil akorları ile çok şık bir tasarım.

ÇEKİCİ CAZİBELİ AFRODİZYAKLI KOKULAR:

Bir yürüyüşünüzde varlığınızı hissettirmek istiyorsanız. Geçtiğiniz yerin ardından kokunuz kalsın ve benzer kokular duyulduğunda hemen akla siz gelin istiyorsanız çekici etkili kokular tam sizin için. İsterseniz günlük hayatta kullanabilirsiniz fakat daha çok özel günler için uygun olacak koku önerileri sizinle. Odunsu oryantal baharatlı kokulardan birkaç örnek verelim.

 

DİOR – ADDİCT

Koyu bir odunsu/tatlı Burbon vanilya üzerinde baskın şekilde yükselen Arap yasemininin dişi hipnotize edici çiçeksiliği ve portakal çiçeğinin tatlı ve taze yabanlığını barındırıyor. Çekiciliğini tatlı kokusundan portakal ve yaseminden alıyor.

KİLİAN – WOMAN İN GOLD

Vanilyalı pudralı ve hafif tatlı koku ailesinden bir koku. Kadifemsi bir vanilya parfümü. Açılışında limonsu, bergamotlu, pudralı bir güzellik bulutu gibi ipeksi bir hâl alan; büyüleyici, romantik, duygusal ve tenden koklaması iç gıcıklayan çok çekici bir koku.

TOM FORD – ORCHID SOLEIL

Oryantal-tatlı-çiçeksi koku ailesinden bronz tene çok yakışan bir koku. Klasiklerden Black Orchid’in daha yumuşak bir versiyonu. Çiçeksi, kremsi, tatlı, baharatlı ve pudralı akorları barındrıyor. Yumuşak, nazik ve son derecede çekici bir koku.

Umarız parfümler ilginizi çekmiştir. Tanıtımlarını en iyi şekilde yansıtmak için bülten örneklerini muscent parfüm yazılarından alıp derledik. Yeni yılda yeni bir tarz için ilginizi çeken parfümleri denemeyi unutmayın, sağlıklı günler dileriz.

Tags:

You may also like