2022 Saç Rengi Trendleri !

By

Güzellik algısının sürekli değişmesiyle, modanın sürekli gelişmesiyle yeni trendler ve görünümler ortaya çıkıyor. Giyim sektöründe de makyaj sektöründe de sürekli olan bu değişimler saçlar için de geçerli. Dönem dönem yeni kesimler ve yeni renkler trend hale geliyor. Siz de değişime açık, sürekli gelişen yeniliklere ilgi duyan, trendlerden geri kalmaktan hoşlanmayan biriyseniz saç konusunda yeni yılın yeni trendleri neler, saç rengi trendleri hangileri yazının devamında…

Sıcak kahveler:

Çikolata kahve, bronz kahve gibi renkler son derece popüler halde ve bir süre daha bu durum sürecek gibi. Buğday tenli ve ela ya da yeşil gözlü kişilerin yüz hatlarını gözlerini ortaya çıkarmak için kullanımı çok yerinde olacaktır. Son yıllarda türk kahvesi rengi bile piyasaya sürüldü sıcak kahveleri cilt alt tonunuza uygunsa mutlaka denemelisiniz.

Koyu soğuk kahveler:

Yukarıdaki trendin aksine daha soğuk alt ton barındıran ve özellikle kış aylarında denenmesi gereken bitter çikolata ya da soğuk çikolata gibi renkler oldukça trend olmuş durumda. Kış bittikten sonra saçınızın rengini yumuşatıp daha soft geçişler yapabilirsiniz.

Sıcak karameller:

Karamel tonlarındaki renkler her sene olduğu gibi bu dönemde de çok popüler. Bal köpüğü, bal karamel gibi tonlar hemen hemen her ten rengine yakışan nadir tonlar arasında. Bu nedenle eğer değişiklik yapmak isterseniz çok riske girmeden bu tür karamel tonlarını deneyebilirsiniz.

Fındık kabuğu:

Gün ışığında daha bronz yansıyan fakat yapay ışıklarda ya da kapalı havalarda daha küllü duran bir renk tonu. Bu nedenle koyu tene de açık tene de oldukça yakışıyor. Kahverenginin tatlı tonlarından biri olan fındık kabuğu rengi bu sene yükselişe geçiyor.

Küllü sarılar:

Bebek sarısı, buz sarısı gibi tonlarının yükselişte olduğu küllü sarı rengi soğuk cilt alt tonuna sahip kişilere çok yakışıyor. Klasik sarıların yerini küllü sarılar aldı, siz de cilt tonunuzu hesaplayarak radikal bir değişikliğe gidebilir ve trend bir görünüm yakalayabilirsiniz.

Sombre:

Yıllarca trendlerden düşmeyen ombrenin yerini son zamanlarda sombre aldı. Daha doğal geçişlerin bulunduğu bir model bu. Ombre gibi dipten uca iki renk geçişi yerine birkaç tonla açılma söz konusu oluyor bu nedenle çok daha doğal bir görünüm yakalanıyor. Yüz renginizi biraz daha ısıtmak saç renginize yumuşaklık katmak isterseniz yaz kış kullanılabilecek bir saç modeli. Eğer saç renginizi açtırmak istiyor ve kaygı yaşıyorsanız en risksiz ve iyi seçim sombre yaptırmanız olacaktır.

Siz bu trendlerden hangisini denemek istersiniz? Kullandığınız ya da sevdiğiniz modeller varsa bizimle yorumlar kısmında paylaşın. Sağlıklı günler dileriz.

You may also like